La carta

Des de l'essència del producte per gaudir de tots els seus sabors

LES TAPES

Carabiner, la seva salsa, col encurtida, chile chipotle, pesols i escuma de cìtric     €6.80

Petxina de pelegrí, sobre panxeta ibèrica confitada, sal de pernil i salsa d’ostres     €5,90

Pop, celery, coriandre i cruixent de tinta     €6,50

Ravioli de confit d'ànec, crema de foie i taronja confitada     €6,20

Croquetes "etapes", 3.u.    €4,20

Patates pont neuf     € 7,00

 

ELS PLATILLOS

Cor d’albergìnia, remolatxa i llima     € 8,90

Burratina, pesto d’alfabrerga, tomàquet sec i Kalamata     € 9,40

Salmó marinat, brou d’au, allioli d’all negre, ous de truita i salicornia   €10,80

Foie i anguila fumada, sèsam negre, ceba caramelitzada, poma ácida i salsa kabayaki    €12,70

Steak tartar “premium”, crema de mostassa, ou de guatlla i salsa de tàperes (60gr.)   €10,90

Caneló, rostit tradicional, foie i beixamel trufada     € 9,90

Suquet de rap i llagosti tigre, amb patata platillo     €18,00

Melós de xai, salsa de cervesa negre i xocolata, iogurt grec al curri verd i quinoa    €13,80

Garrí, dessosat i cruixent, salsa hoisin i amanida de daikon, mango i tajin mexica    €15,90

Selecció de formatges artesans     €9,00

Pernil ibèric de gla, curació superior a 24 mesos (60gr.)     €20,00

 

ELS PRINCIPALS

Paella marinera, arròs bomba, sípia, calamar i gamba vermella     €24,00

Llamàntol, sense closca, espagueti negre y mantega de trufa blanca     €32,00

Filet de vaca “rubia gallega” (200gr.), salsa de carn i bolets saltejats     €24,00

 

EL FORN

Pa de coca     € 1,90

Pa de coca amb tomàquet de penjar i oli d’oliva extra verge     € 3,50