Els Platillos

Des de l'essència del producte per gaudir de tots els seus sabors

Cor d’albergìnia, remolatxa i llima.  € 8,90

Burratina, pesto d’alfabrerga, tomàquet sec i Kalamata.  € 9,40

Carabiner, la seva essència, chile chipotle adobad i col encurtida.  € 9.90

Salmó, marinat en miso blanc, brou d’au i allioli d’all negre.  € 9,80 

Petxina de pelegrí, sobre panxeta ibèrica confitada, pernil i salsa d’ostres.  €11,40  

Ravioli d’ànec, confit amb crema de foie i taronja confitada. €12,90

Pop, crema de celery i coriandre.  €12,90

Terrina de foie i anguila fumada, sobre sèsam negre torrat.  €11,70

Caneló, rostit de vedella i porc, foie i beixamel trufada.  € 9,90

Steak tartar “premium”, crema de mostassa i ratlladura d’ou de guatlla (60gr.).  € 9,90

Corball, brou de pernil, carxofes i cloïsses.  €17,50

Suquet de rap i llagostins “20 minuts”.  €18,00

Melós de xai, Salsa de cervesa negre, iogurt grec al curri verd i quinoa suflada.  €12,80

Garrí “tierra de sabor”, la nostre salsa hoisin, amanida de daikon, mango i tajin estil mexica.  €15,90

Magret d’ànec, crema de moniato i castanyes.  €11,90

Filet de vaca “rubia gallega” (200gr.), bolets saltejats.  €24,00

Selecció de formatges artesans. €16,80

Espatlla ibèrica de gla, curació superior a 24 mesos (60gr.).  €19,00

Verduras baby.  € 9,00

Patata pont neuf.  € 7,00

ARRÒS I PASTA

Paella marinera, sípia, calamar i gamba vermella, “30 minuts”.  €24,00

Llamàntol, espagueti negre de sípia y mantega de trufa blanca “20 minuts”.  €32,00

Maridatge opcional, un vi per cada plat