Els Platillos

Des de l'essència del producte per gaudir de tots els seus sabors

Els peixos desespinats, racions d'aprox. 80gr., Ias carns desossades, 100gr.

Burratina, pesto d'alfàbrega, tomàquet sec i oliva Kalamata     €8,90

Petxina de pelegrí, sobre panxeta ibèrica confitada, salsa d'ostres i encenalls cruixents de pernil     €11,40

Dim sum de carn d’olla i carabiner      € 9.90

Ravioli d’ànec, confit amb crema de foie i taronja confitada      €12,90

Salmó, marinat en miso blanc, brou d’au i allioli d’all negre     € 9,80 

Ventresca de tonyina vermella, salsa de vedella i escuma de truita     €14,90

Terrina de foie i anguila fumada, sobre sèsam negre torrat     €11,70

Caneló, rostit de vedella i porc, foie i beixamel trufada     € 8,90

Steak tartar “Rubia Gallega”, mostassa i ratlladura d’ou de guatlla (60gr.)     € 9,90

Selecció de formatges artesans     €16,80

Espatlla ibèrica de gla, curació superior a 24 mesos (60gr.)     €19,00

Llenguado a baixa temperatura     €16,00

Rap i llagosti, suquet amb patates “30 minuts”     €18,00

Melós de xai, Salsa de cervesa negre, iogurt grec al curri verd i quinoa suflada     €12,80

Garrí “tierra de sabor”, la nostre salsa hoisin i amanida de daikon, mango i tajin estil mexica    €15,90

Magret d’ànec, poma, gingebre i brots tendres     €11,50

Verduras baby     € 9,00

Patata pont neuf     € 7,00

Black Angus Nebraska “rib eye” (250gr.)       €29,00

                                                        (125gr.)       €15,00

Vaca madurada 40 dies (600gr.)       €35,00

                                         (300gr.)       €18,00

Maridatge opcional “degustació d’un vi per cada plat”