Carta

ENTRANTS I PER COMPARTIR

Menestra vegetal. € 14,00

Formatge burrata, carbassa, tomàquet xerri, anxoves i olives negres. € 16,00 

Ceviche “etapes”, corball, llet de tigre i pols de garota. € 17,00 

Mar i muntanya, petxines de pelegrí, panxeta ibèrica confitada, pernil i salsa d’ostres. € 18,00 

Ventresca de tonyina, mole verd i encurtits. € 18,00 

Foie i anguila fumada, sobre llavors de sèsam negre. € 19,00 

Steak tartar “Filet de Rubia Gallega”, crema de mostassa i ratlladura d’ou de guatlla € 19,00 

Caneló “etapes”, rostit tradicional, foie i beixamel trufada. € 16,00 

Ravioli d’ànec, crema de foie i taronja confitada. € 18,00 

Pernil ibèric d’aglà (80gr.), torrades de pa amb tomàquet. € 22,00 

Selecció de formatges artesans. € 16,00 

Verdures baby. € 10,00 / Patata majada. € 7,00

PRINCIPALS, AROSSOS  I CARNS A LA GRAELLA

Peix del dia, espàrrecs blancs, tripa de bacallà i escopinyes. € 26,00 

Rap amb llagostins, en una salsa estil suquet “30 minuts”. € 28,00 

Llamàntol, cremós de coliflor trufat. € 34,00 

Paella marinera, sípia i gamba vermella. “30 minuts”. € 24,00 

Arròs de sepionet i carxofa “30 minuts”. € 22,00

Arròs fumat de verdures. “25 minuts”. € 18,00

Colomí, parmentier trufada de remolatxa i rovellons. € 23,00

Melós de xai, cocció a baixa temperatura, albergínia i gírgola de castanyer. € 18,00

Garrí “tierra de sabor”, desossat i cruixent, cuscús, cigrons i pera. € 25,00

Black Angus Nebraska (250gr.), brases de carbó de coco. € 27,00 *

Vaca madurada 40 dies (600gr.), brases de carbó de coco. € 30,00 *

*Inclou com guarnició l’elecció de verduretes o patata majada trufada