Carta

Petxina de pelegrí, sobre panxeta ibèrica confitada, pernil i salsa d’ostres    €11,40  

Dim sum de carn d’olla i carabiner      € 9.30

Ravioli d’ànec, confit amb crema de foie i taronja confitada      €12,90

Salmó, marinat en miso blanc, brou d’au i allioli d’all negre     € 9,80 

Ventresca de tonyina vermella, salsa de vedella i escuma de truita     €14,90

Terrina de foie i anguila fumada, sobre sèsam negre torrat     €11,70

Caneló, rostit de vedella i porc, foie i beixamel trufada     € 8,90

Steak tartar “Rubia Gallega”, mostassa i ratlladura d’ou de guatlla (60gr.)     € 9,90

Selecció de formatges artesans     €16,00

Taula d’embotits del Pirineu     €12,00

Espatlla ibèrica de gla, curació superior a 24 mesos (60gr.)     €19,00

Llenguado a baixa temperatura     €16,00

Rap i llagosti, suquet amb patates “30 minuts”     €16,00

Melós de xai, Salsa de cervesa negre, iogurt grec al curri verd i quinoa suflada     €11,30

Garrí “tierra de sabor”, la nostre salsa hoisin i amanida de daikon, mango i tajin estil mexica    €15,20

Magret d’ànec, poma, gingebre i brots tendres     €10,50

Black Angus Nebraska “rib eye” (125gr.), peça sencera, 250gr., €29     €14,50

Vaca madurada 40 dies (300gr.), peça sencera 600gr., €35    €17,50

Verduras baby     € 9,00

Patata pont neuf     € 7,00

ARROSSOS

Paella marinera, sípia, calamar i gamba vermella, “30 minuts”     €24,00

Caldos de llamàntol, “30 minuts” ½ ració € 16,00    €32,00

 

Maridatge opcional “degustació d’un vi per cada plat”