Carta

ENTRANTS I PER COMPARTIR

Escalivada. € 10,00

Salmó, marinat en miso blanc, brou d’au i allioli d’all negre. € 17,00 

Mar i muntanya, petxines de pelegrí, panxeta ibèrica confitada, pernil i salsa d’ostres. € 18,00 

Ventresca de tonyina vermella, salsa de vedella i escuma de truita. € 18,00

Foie i anguila fumada, sobre llavors de sèsam negre. € 19,00 

Steak tartar “Rubia Gallega”, crema de mostassa i ratlladura d’ou de guatlla € 18,00 

Ravioli d’ànec, crema de foie i taronja confitada. € 18,00

Selecció de formatges artesans. € 18,00

Pernil ibèric d’aglà (80gr.). € 22,00

Verdures baby. € 9,00

Patata pont neuf. € 7,00

PRINCIPALS, ARROSSOS I GRAELLA

Llenguado, cremós de xirivia, aire d’espines i cítrics, cogombre i tàperes fregides. € 24,00

Rap amb llagostins, en una salsa estil suquet “30 minuts”. € 26,00 

Paella marinera, sípia, calamar i gamba vermella “30 minuts”. € 24,00 

Caldos de llamàntol amb trompetes de la mort. € 28,00

Magret d’ànec, poma, gingebre i brots tendres. € 17,00

Melós de xai, cocció a baixa temperatura, textures de blat de moro i mantega de cacauet. € 18,00

Garrí “tierra de sabor”, terrina cruixent, tartar d’alvocat, maduixes i cítrics. € 24,00

Black Angus Nebraska “rib eye” (250gr.), brases de carbó de coco. € 27,00 *

Vaca madurada 40 dies (600gr.), brases de carbó de coco. € 32,00 *

*Black Angus i vaca Inclouen com guarnició a triar,  verdures baby o patata pont neuf