Carta

ENTRANTS I TAMBE PER COMPARTIR

Formatge burrata, carbassa, tomàquet xerri, anxoves i olives negres. € 16,00 

Menestra de verdures. € 14,00

Ceviche “etapes”, corball, llet de tigre i pols de garota. € 17,00 

Foie i anguila fumada, sobre llavors de sèsam negre. € 18,00 

Steak tartar “Filet de Rubia Gallega”, mostassa i ratlladura d’ou de guatlla. € 19,00  

Ventresca de tonyina, mole verd i encurtits. € 19,00 

Caneló, fricandó i bolet de temporada. € 18,00 

Mar i muntanya, petxines de pelegrí, panxeta ibèrica confitada, pernil i salsa d’ostres. € 18,00 

Ravioli d’ànec, crema de foie i taronja confitada. € 18,00 

Gamba de la costa, tartar i la seva reducció. € 35,00 

Pernil ibèric d’aglà (80gr.), torrades de pa amb tomàquet. € 22,00 

Selecció de formatges artesans. € 16,00 

PLAT PRINCIPAL I GRAELLA

Peix del dia, espàrrecs blancs, tripa de bacallà i escopinyes. € 26,00 

Molls, risotto de patata i tomàquet confitat. € 24,00 

Rap amb la seva salsa i gamba allistada de costa “30 minuts”. € 30,00 

Llamàntol, cremós de coliflor trufat. € 34,00 

Paella de marisc “30 minuts”. € 24,00 

Arròs fumat “25 minuts”, cremós de remolatxa, tofu i xiitake. € 18,00

Melós de xai, cocció a baixa temperatura, albergínia i gírgola de castanyer. € 18,00

Garrí, desossat i cruixent, cuscús, cigrons i pera. € 25,00

Black Angus Nebraska “rib-eye” (250gr.), brases de carbó de coco. € 27,00

Vaca madurada 40 días (600gr.), brases de carbó de coco. € 30,00

Verdures baby. € 10,00 / Patates al romesco. € 7,00