Carta

ENTRANTS I PER COMPARTIR

Formatge burrata, tomàquet, espinacs, bolets, nous i oliva kalamata. € 16,00 

Amanida, vegetals baby i pernil d’ànec € 15,00 

Salmó, marinat, ous de mújol, crema de fruites i espagueti de mar. € 16,00 

Foie mi-cuit i anguila fumada, llavors de sèsam negre. € 18,00 

Steak tartar Selected premium Irish Hereford”, espuma de mostassa i rovell d’ou de guatlla. € 19,00  

Tataki de tonyina, tomàquet, alvocat, maionesa de wasabi i soja. € 17,00 

Peus de porc amb llagostins, i “migas”. € 18,00 

Mar i muntanya, petxines de pelegrí panxeta ibèrica, salsa de ostres i pernil. € 19,00 

Ravioli d’ànec, crema de foie i taronja confitada. € 17,00  

Caneló de pularda amb beixamel trufada. € 15,00 

Pernil ibèric de gla (80gr.), torrades de pa amb tomàquet. € 22,00 

Selecció de formatges artesans. € 16,00  

PLATS PRINCIPALS I SELECCIÓ DE CARNS A LA BRASA

Peix del dia, infusió d’algues i marisc. € 26,00 

Rap amb el seu suquet i gamba allistada de costa “25 minuts”. € 30,00 

Arròs cremós de llamàntol amb trompetes de la mort “25 minuts”. € 34,00 

Paella marinera “30 minuts”. € 24,00 

Arròs fumat de ceps “25 minuts”. € 18,00

Melós de xai, cuit a baixa temperatura amb pèsols i bolets. € 18,00

Garrí, desossat i cruixent en la seva salsa, castanyes, ceba confitada i raïm. € 24,00

Black Angus Nebraska (250gr.) al carbó de coco. € 27,00

Vaca madurada (600gr.) al carbó de coco. € 30,00

Verdures baby. € 10,00 / Patates al romesco. € 7,00